Werkwijze

Werkwijze

Studio of locatie

Een portret shoot is mogelijk op een locatie naar keuze of in mijn studio in Utrecht. Afhankelijk van de sfeer en functie van de foto’s kunnen we overleggen wat het beste bij jouw wensen past. Ik vind het belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt voor de camera. Daarom neem ik ruim de tijd om de foto’s te maken. Vaak komt dit uit op ongeveer 1,5 uur fotograferen.

Rustig

Wanneer ik mensen fotografeer wil ik iemand neerzetten zoals hij of zij echt is. Ik vraag me vaak af wat er achter die mooie glimlach zit. Door intensief met iemand samen te werken probeer ik iemand op zijn kwetsbaarste moment, krachtig neer te zetten. Zonder hierbij alles weg te geven voor de kijker. Om ervoor te zorgen dat mensen zich kwetsbaar durven op te stellen is het belangrijk dat mensen zich bij mij op zijn gemak voelen. Mijn rustige karakter en omgang met mensen helpt hierbij.

De beste foto’s maken we samen

Portretten maken doe ik niet alleen, maar samen met de persoon die voor de camera staat. Als fotograaf geef ik natuurlijk aanwijzingen over de beste houdingen, maar jij als geportretteerde hebt hier ook een grote bijdrage in. Om je hierbij te helpen zetten we je favoriete muziek op of zet ik een fijne afspeellijst aan.

nl_NLDutch